Рогалики
Інгредієнти:
- 60 г пресованих дріжджів ТМ "Духмяна Хата"
- 200 г масла
- 2 яйця
- 135 г молока
- 100 г цукру
- 60 г пресованих дріжджів
- 700 г борошна
- цукрова пудра для прикрашання
Приготування:
- Молоко нагріти до 28-30 оС додати дріжджі ретельно перемішати, додати цукор, яйця, розтоплений маргарин.
- Перекласти масу в глибоку миску і поступово додавати борошно.
- Готове тісто поставити в тепле місце, щоб воно збільшилося в два рази.
- Тісто розділити на 3 частини. Розкатати три кола діаметром 30 -32см. (Товщина тіста 5-7 мм) Кожне коло розрізати на 16 трикутників. Покласти варення (повидло).
- Загорнути рогалики.
- Змастити яйцем.
- Випікати при температурі 190-200 С до готовності. Приблизно 15-20 хвилин.
- Коли рогалики охолонули, посипати цукровою пудрою.