Рогалики

Інгредієнти:

  • 60 г пресованих дріжджів ТМ "Духмяна Хата"
  • 200 г масла
  • 2 яйця
  • 135 г молока
  • 100 г цукру
  •  60 г пресованих дріжджів
  •  700 г борошна
  • цукрова пудра для прикрашання

Приготування:

  • Молоко нагріти  до 28-30 оС додати дріжджі ретельно перемішати, додати цукор, яйця, розтоплений маргарин.
  • Перекласти масу в глибоку миску і поступово додавати борошно.
  • Готове тісто поставити в тепле місце, щоб воно збільшилося в два рази.
  • Тісто розділити на 3 частини. Розкатати три кола діаметром 30 -32см. (Товщина тіста 5-7 мм) Кожне коло розрізати на 16 трикутників. Покласти варення (повидло).
  • Загорнути рогалики.
  • Змастити яйцем.
  • Випікати при температурі 190-200 С до готовності. Приблизно 15-20 хвилин.
  • Коли рогалики охолонули, посипати цукровою пудрою.
Смачного!